slider1.jpg
Maak het verschil!
Maar hoe ontwikkel je een vierde arbeidsvoorwaarde die naadloos bij jouw organisatie past? Laat ons je op weg helpen door middel van de volgende stappen:

1. HR-DNA?

Allereerst komen we kennismaken. Oppervlakkig staat hierbij niet in ons woordenboek; we willen jullie écht leren kennen. We willen weten wat jullie drijfveren, dromen en wensen zijn. Waar lopen jullie vast als het gaat om personeelswerving en jullie HR-beleid? We komen een paar uur, altijd met z’n tweeën (of meer) en als resultaat krijgen jullie een heldere analyse van jullie unieke HR-DNA. Een soort SWOT-analyse maar dan helemaal gericht op HR. Het geeft inzicht en bovenal een eerlijk zelfbeeld.

2. Arbeidsmarkt

Vervolgens doen we een gedegen arbeidsmarktanalyse binnen jullie vakgebied of branche. We ontleden regionale verschillen en de nieuwste economische ontwikkelingen en komen terug met een lijst met kansrijke proposities.

3. De 4V's

Met het HR-DNA en de arbeidsmarktanalyse kunnen we dan nog verder de diepte in. Want in deze fase gaan we onderzoeken welke unieke vierde arbeidsvoorwaarden het beste bij jouw organisatie passen. De extra’s waarmee je echt onderscheid gaat maken in het boeien en binden van je personeel. Maar ook bij de werving van de beste mensen. We ontwikkelen de 4V’s (vier bijzondere, onderscheidende  en prikkelende vierde arbeidsvoorwaarden) die jullie op het lijf geschreven zijn.

4. Doen!

Bij de 4V’s geven we aan welke creatieve HR-, communicatie- en marketingmiddelen je snel toe kunt passen om die filosofie, dat DNA over het voetlicht te brengen. Dit helpt je met het boeien en binden van je eigen werknemers, maar natuurlijk ook bij de werving van nieuwe

5. Validatie

Van voorbeelden kun je leren. Welke bedrijven passen al vierde arbeidsvoorwaarden toe? En wie doet wat op de beste manier? Bij ‘voorbeelden’ kun je voldoende inspiratie opdoen